panel

Lees hier het inkijkexemplaar

BOEKGEGEVENS

ISBN: 9789021565156
Pagina's: 208
Afmeting: 205 mm x 112 mm x 13 mm
Verwacht:31-01-2018
Taal: Nederlands
Uitgever: VBK Media
Genre:

Vancouver en de Canadese rockies
Wat & Hoe Onderweg

de reisgids voor een actieve en culturele vakantie

Wat & Hoe Onderweg Vancouver & de Canadese Rockies is de reisgids voor een actieve en culturele vakantie. Deze gids bevat uitgebreide plattegronden, kaarten en verrassende wandeltochten. De gids is erg praktisch in gebruik door de duidelijke indeling op kleur.

Deze veelzijdige en multiculturele stad verwelkomt mensen uit alle windstreken. Je kunt er genieten van vele restaurants, het historische centrum en de moderne architectuur. Wat deze stad extra bijzonder maakt, is dat de lucht zo zuiver is en de natuur overal binnen handbereik, met de zee aan de ene kant en de bergen aan de andere kant. Je kunt er vrijwel het hele jaar skiën, beren tegenkomen en, als je geluk hebt, kijken naar de adembenemende trektocht van walvissen.

Lees het inspirerende Magazine om in de stemming te komen en raadpleeg de vele adresjes waar je volgens kenners het beste kunt slapen, eten, drinken, winkelen en uitgaan. Verder staat er genoeg informatie in over bezienswaardigheden en allerlei tips om de massa voor te blijven.

€ 16,99 (Niet op voorraad)

ALLE BOEKEN VAN Wat & Hoe Onderweg