panel

Lees hier het inkijkexemplaar

BOEKGEGEVENS

ISBN: 9789021553849
Pagina's: 192
Afmeting: 165 mm x 113 mm x 14 mm
Gepubliceerd:17-09-2013
Taal: Nederlands
Uitgever: VBK Media
Genre: Reisgidsen Azie

Singapore
Esther van Veen

Wat & Hoe Select Singapore: de ideale reisgids voor een korte stedentrip

Wat & Hoe Select Singapore is de ideale reisgids voor een korte stedentrip. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze eigentijdse reisgids van Wat & Hoe Select biedt je alle essentiële informatie die je nodig hebt voor een reis naar Singapore.

Singapore is een dynamische en bruisende wereldstad met de blik strak op de toekomst gericht. Futuristische wolkenkrabbers wedijveren met koloniale residenties, etnische wijken, chique winkelcentra, tropische parken, kleurrijke oosterse tradities en een ultra verfijnde fusionkeuken om de gunst van de bezoeker.

Hier vind je het beste van Azië en meer. Net als bijna tweehonderd jaar geleden, toen de haven een belangrijke rol in de specerijenhandel speelde, is Singapore nog altijd een kruispunt van culturen waar Oost en West samenkomen. Hypermoderne architectuur en een ijzersterke economie maken Singapore toonaangevend, en een van de grootste succesverhalen van Azië.

€ 9,99 (Op voorraad)

ALLE BOEKEN VAN Esther van Veen